• fu'a

2023 Le fa'atauga fou ta'iala mo sikola eletise

O le scooter o se oloa i le va o le faigofie ma le faʻalavelave.E te fai mai e faigofie aua e le manaʻomia se paka.E oo lava i le scooter e mafai ona gaugau ma togi i totonu o le ogalaau pe ave i luga.E te fai mai e le faigofie.E mafua ona o le ae feagai ma ni faʻafitauli pe a faʻatau.O nisi tagata fa'atau oloa o le a fa'aseseina oe ma le loto i ai pe a fa'atau mai faleoloa tuusao.

O le mea pito sili ona taua e le fa'atagaina scooters i nisi o taulaga i luga o le auala tele, o lea e tatau ai ona e faia ni meaaoga faigofie ae e te le'i fa'atau se scooter eletise, malamalama i se malamalama fa'atau faigofie o sikola eletise, ona siaki lelei lea o lou nofoaga.Pe fa'ataga e le 'a'ai sikola e o i luga o le auala pe leai, po'o ituaiga uma o fa'afitauli fa'alavelave o le a fa'aalia soo pe a uma ona e toe fa'atau mai!

O le asō o le a ou talanoa atu ia te oe e uiga i le mea e tatau ona gauai i ai pe a faʻatau se scooter eletise, ma o a faʻafitauli o le ae feagai pe a faʻaaoga le scooter.

O le a le tele sa'o mo pa'u scooter?
O foliga vaaia o scooters e tutusa lelei lava.E i ai ni eseesega autu e le mafai ona e vaʻaia mai foliga vaaia.Seʻi o tatou talanoa i nisi o mea e mafai ona iloa muamua.

I le taimi nei, o le tele o sikola i luga o le maketi o loʻo i ai paʻu pe a ma le 8 inisi.Mo nisi S, Plus, ma Pro versions, o pa'u ua si'itia ile 8.5-9 inisi.O le mea moni, e leai se eseesega tele i le va o le paʻu lapoa ma le paʻu laʻititi.Ioe, o le a leai sau suiga manino i le faʻaaogaina i aso uma, ae afai e te ui atu i luga o le saoasaoa o patupatu i le faitotoʻa o le nuu poʻo le aʻoga, pe afai e le lelei tele le auala e te alu ai i le galuega, o le poto masani o paʻu laiti. o le a ese.E le lelei e pei o pa'u tetele

E aofia ai lona maualuga maualuga, o le pasi ma le mafanafana o paʻu tetele e sili atu.O le scooter eletise o loʻo ou faʻaaogaina o le Mijia Electric Scooter Pro

O pa'u e 8.5 inisi, ma o le auala i lo matou itu e le lelei tele, ae mafai e laʻu sikuter ona malamalama atoatoa.

O le scooter muamua na ou faatauina o le lua tausaga talu ai.I lena taimi, ou te lei vaai i ni pa'u tetele.O le itu o lo'o ou le'i fa'amalosi e fa'apa'u i le taimi na amata ai ona ou ta'alo, o lea na ou telegese ai pe a ti'eti'e i luga o le auala.A uma ona ou masani i ai, ou te le fiafia i lona gafatia, o lea afai ou te faʻatau i le lumanaʻi, atonu ou te manaʻo i le paʻu lapoa.

O le pa'u pito sili ona telē ua ou vaai i ai e 10 inisi.Afai e faʻateleina, o le a sili atu ona manino le aʻafiaga i lona saogalemu ma le matagofie.O le tagata lava ia, e fautuaina e filifili saʻo 8.5-10 inisi, ma e le fautuaina e faʻatau 8 inisi.

O le a le mea e fai pe a paʻu i taimi uma le paʻu, faʻafefea ona filifili se paʻu lelei
I le faaopoopo atu i le tele o paʻu, e tatau ona e mafaufau i ai aʻo leʻi faʻatau.E iai fo'i le fa'afitauli o le pa'u o pa'u.Matou te le ta'ua i latou.E mafai ona e su'e i luga ole Initaneti mo le [Electric Scooter Blowout] ma va'ai po'o a i'uga.E fia, masalo na ou tilotilo i ai, ma e toʻatele tagata o loʻo lipotia lenei faʻafitauli

E ui lava o le a faamanatu atu e le kamupani gaosi oloa i luga o le itulau e-commerce ae leʻi faʻatau atu ia te oe: A e tietie i lenei oloa i luga o le auala, e tatau ona e ofuina ni mea e puipui ai.

O faʻataʻitaʻiga i luga o faʻasalalauga faʻasalalauga eseese o loʻo ofuina ni pulou malo, ae seʻi o tatou vaʻavaʻai i uo o loʻo tietie i sikola eletise o loʻo siomia ai i tatou.Afai e leai ni au uo, e mafai ona e alu i le alatele e va'ai tagata e ui ane.E to'afia le to'a 100 o lo'o ui ane i sikola o lo'o fai pulou malo?o?E itiiti lava!!

E tele mafuaaga mo lenei mea.O nisi tagata e le mananao e faatau, ma o nisi e fefefe i le faaaluina o tupe.Ou te talitonu o le toʻatele o tagata e fefefe neʻi talie se tasi ia te oe pe a latou ofuina nei mea puipui pe a latou o i fafo.Matou te le popole i le mafuaaga, ae toaitiiti tagata e ofuina.Mea e puipui ai, ae afai e te tietie i lea ituaiga taavale, a vave ona pa le saosaoa o le taavale, e faigofie lava ona paʻu ma manuʻa.

Ina ua ou tietie i la’u scooter muamua i luga o le alatele, sa taula’i atu o’u mata i le auala, ona o le fefe ne’i pa le pa’u e se mea maai.O lenei ituaiga o tietiega e matua leaga lava, ona o lou tino atoa o loʻo i ai i le maualuga o le vevesi O lea ou te manatu e tatau ona faʻatau se paʻu maualuga.O laʻu Mijia eletise scooter Pro, lea na faʻaaogaina mo le tele o masina, faʻaaogaina paʻu pneumatic vevela.E o'o mai i le taimi nei, e leai ni pa'u.Sa i ai le pa'u o pa'u, ae aisea ua fai mai ai nai tagata i luga o le Initoneti o Mijia scooters e masani ona pa'u pa'u?Ou te le iloa, ou te masalo ona o auala e masani ona latou tietie ai e tele mea maai.

Afai o lo'o e matua popole lava i se pa'u pa'u, ona fa'atau lea o se pa'u pa'u mautu.O le lelei o lenei ituaiga paʻu o le a le mafua ai se paʻu paʻu, ae e leai se faʻaletonu.O lona fa'aletonu o lenei pa'u e faigata tele.Afai e te pasia A tu'u le auala, e sili atu ona iloagofie le lagona tu'uvale o le pa'u malo ma le palapala malo nai lo le pa'u pneumatic.

O le mea lea, afai e te filifilia paʻu malo, e tatau ona e vaʻai pe o le tui pito i luma o lena scooter eletise ua faʻapipiʻiina i uila mauga.
ituaiga fa'ate'ia

O pa'u mautu o lo'o i ai mea e fa'ate'ia e mafai ona mitiia se vaega o le te'i pe a e ui atu i auala gaoa

E taua tele le faiga taofi o le scooter
Aua tatou te popole i le taavale, afai lava e te alu i fafo, e tatau ona e faamuamua le saogalemu.O le faʻafitauli taofi e le gata mo sikola eletise, ae faʻapea foi mo au uila afi, uila, ma taavale.Ole mamao ole taofi, ile talitonuga, ole pu'upu'u ole lelei, ae e le mafai ona e saua tele, vevesi tele ma o le ae lele ese.

E tatau ona faʻapipiʻi le nofoa o le scooter
O nisi ituaiga scooter o le a o mai ma se nofoa, o nisi e tatau ona faʻatau e oe lava, ma o nisi e leai se mea faʻaoga.Ou te leʻi faʻapipiʻiina e aʻu lava ia lenei nofoa, aua ou te manatu e manaia le tietie i se scooter e tu i luga.Ioe, o le mafuaaga lona lua o le mafuaʻaga autu o le mamao o le uila vilivae e le mamao, ma e mafai ona e oʻo i le taunuʻuga ile 20 minute.

Afai e te tietie mo se mamao mamao, ona ou fautua atu lea e te faʻapipiʻi se tasi.A uma, o le nofo e sili atu le toʻa, ma o le tu mo se taimi umi e mautinoa lava e vaivai.

Sei o tatou talanoa e uiga i le saogalemu.O le fa'aopoopoina o se nofoa e mautinoa lava e sili atu le saogalemu nai lo le tu i luga ma tietie.Afai oe i luga o le auala, e tatau ona e taulai atu i le saogalemu.O le fa'aopoopoina o se nofoa e faigofie tele;O le a ou aʻoaʻoina oe i se togafiti pe a faʻatau mea ile JD.Ae e te leʻi faʻatau Fesili muamua i le tagata faʻatau auaunaga, na e fai mai pe e te tuʻuina atu le nofoa poʻo isi mea, aua e te matamuli e fesili, e te faʻasaoina foliga, ma o le iʻuga e te maua ai le itiiti ifo nai lo isi.


Taimi meli: Mati-06-2023