• fu'a

Mai le masina fou, o le a fa'atulafonoina scooters eletise i Ausetalia i Sisifo!Ia manatua nei tulafono!Ole sala maualuga ole va'ai ile telefoni feavea'i ole $1000!

O le faanoanoaga o le toatele o tagata i Ausetalia i Sisifo, o scooters eletise, lea e lauiloa i le lalolagi atoa, e leʻi faʻatagaina ona ave taavale i luga o auala lautele i Ausetalia i Sisifo muamua (ia, e mafai ona e vaʻai i luga o le auala, ae e le tusa ai ma le tulafono. ), ae talu ai nei, Ua faʻalauiloaina e le malo o le setete tulafono faatonutonu fou:

O le a mafai ona ave taavale scooter eletise i luga o auala i Sisifo Ausetalia mai ia Tesema 4.

Faatasi ai ma i latou, afai e tietie i se masini eletise ma le saoasaoa e oo atu i le 25 kilomita i le itula, o le avetaavale e tatau ona le itiiti ifo i le 16 tausaga.O tamaiti i lalo ifo o le 16 tausaga e fa'atagaina na'o le ta'avale scooters eletise ma le maualuga maualuga o le 10 kilomita i le itula po'o le maualuga o le gaosiga o le 200 watts.

O le saoasaoa faatapulaa mo e-scooters e 10 km/h i ala savali ma 25 km/h i luga o auala uila, laina fefa'asoaa'i ma auala fa'apitonu'u e 50 km/h le tapulaa saoasaoa.

O tulafono tutusa o le auala e ave ai se taavale afi e faʻaaoga i e-scooter, e aofia ai le faʻasa o le inupia poʻo le aveina o fualaau faʻasaina ma le faʻaaogaina o telefoni feaveaʻi aʻo ave taavale.O pulou ma moli e tatau ona ofuina i le po, ma e tatau ona faʻapipiʻi ata.

O le alu saoasaoa i luga o le auala savali e sala ai le $100.O le saosaoa i luga o isi auala e mafai ona sala tupe mai le A$100 i le A$1,200.

O le ave ta’avale e aunoa ma se moli lelei o le a maua ai fo’i le salatupe e $100, ae aua le tu’u lima i luga o fa’amau, fai se pulou po’o le le tu’uina atu fo’i o le avanoa i tagata savavali, e sala tupe e $50.

O le fa'aaogaina o se telefoni fe'avea'i a'o ave ta'avale, e aofia ai fe'au tusitusia, matamata ata, matamata ata, ma isi, o le a fa'asala i le salatupe e oo atu i le 1,000 tala Ausetalia.

Fai mai le Minisita o Fela’uaiga a Ausetalia, Rita Saffioti, o suiga ia e mafai ai ona ulufale atu sikola fa’asoa, lea e taatele i isi taulaga tetele o Ausetalia, e ulufale atu ai i Ausetalia i Sisifo.


Taimi meli: Ian-18-2023