• fu'a

E fa'afefea ona fa'atau lelei sikola eletise ile 2022

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele ma le tele o ituaiga o sikola eletise i luga o le maketi, ma o le tau ma le lelei e le tutusa foi, o lea e masani ona taʻitaʻia ai tagata e le iloa le mea e amata ai pe a faʻatau, ma fefefe neʻi latou pauu i le lua, o lea matou O nisi nei o fautuaga mo le fa'atauina o sikola eletise, e mafai ona e va'ai i ai:

1. mamafa o le tino
Muamua o le mamafa.Afai e mamafa tele le scooter eletise, o le a le faigofie mo i tatou ona faimalaga pe faimalaga i aso uma, ma o le a sili atu ona faigata.I le taimi nei, o le mamafa o scooters eletise i luga o le maketi e masani lava e le sili atu i le 14kg, pe a faʻatau e teineiti, e sili le filifilia o se mamafa e le sili atu i le 10kg, lea e faigofie ma faʻasaoina galuega.

2. afi
O le mea moni, e le manaʻomia le faʻaogaina e le sikola eletise o loʻo i ai nei i fafo Bosch motors, lea e le taugofie.O le mea moni, afai lava e sili atu le lelei o masini i totonu o le fale i le mamanu ma le faʻatinoga, ua lava.
E tusa ai ma le malosi o le afi, o le mea moni, e le sili atu le tele e sili atu, ma e tele naua le maumau.O le laʻititi e le lava, o le fetaui o le mea sili lea ona taua.Fa'apea o le ta'amilosaga uili o le scooter eletise e 8 inisi, e fautuaina e fa'apea o le mana fa'atatau e masani lava ile va ole 250W-350W.Afai e te manaʻomia le mafaufau i le faʻafitauli o le aʻe, e manaʻomia foʻi le tele o le mana.

3. Ola ma'a
I le avea ai ma se tamai taavale mo femalagaaiga i aso taitasi, o le ola maa o sikola eletise e mautinoa lava e le puupuu tele.fa'aoga ata e filifili ai.

4. Saosaoa
I le avea ai o se taʻavale laʻititi, o le saoasaoa o sikola eletise e le o le faʻapea o le televave o le sili atu, afai o le saoasaoa tele, o le a masani ona oʻo mai ia te oe se tulaga lamatia, o lea o loʻo i lalo o le faʻamautinoaina le saogalemu o sikola eletise i luga o le maketi.Ole saoasaoa ole masani ole 15-25km/h.

5. Pa'u
I le taimi nei, o le scooter e masani lava ona i ai se mamanu e lua-uili, ma o nisi e faʻaaogaina se mamanu e tolu-uili, ma o le uili o le paʻu o le 4.5, 6, 8, 10, 11.5 inisi, ma o le lautele uili lautele o le 6-. 10 inisi.E fautuaina e te faʻatau Pe a taumafai e filifili se paʻu lapoa, o le a sili atu le saogalemu ma le taʻavale, ma o le a sili atu le mautu o le taʻavale, ma e sili ona saogalemu le filifilia o se paʻu malo.
I le taimi nei, o paʻu autu i luga o le maketi o paʻu malo ma paʻu pneumatic.O pa'u mautu o le a sili atu le malosi ma sili atu ona umi, ae o le aafiaga o le fa'ate'ia e sili atu ona leaga;e sili atu le a'afiaga o pa'u pneumatic nai lo pa'u malo.E sili atu le mafanafana, ae o loʻo i ai se tulaga lamatia o le paʻu paʻu.

6. Taofi
O le taofi o se galuega taua tele mo sikola eletise, e mafai ona aloese mai lamatiaga e mafua mai i le saoasaoa, faʻaitiitia poʻo faʻalavelave faʻafuaseʻi.O le taimi nei o le toʻatele oi latou e faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga o taofi eletise ma taofi faʻaletino.

7. te'i mitiia
O le faʻalavelave faʻafuaseʻi e fesoʻotaʻi saʻo i le mafanafana o le tietiega, ma i se tulaga patino, e mafai foi ona faia se sao i le puipuia o le tino.O le tele o scooters eletise o loʻo i ai nei e faʻaoga faʻalua faʻateʻia, ae o nisi scooters eletise e faʻaogaina le faʻafefe o le uili i luma, ae o uili pito i tua e le faʻafefeteina.E leai se fa'afitauli i le ta'avale i luga o le eleele mafolafola, ae i luga o le eleele gaoa O le ai ai ni lugā ma lalo.


Taimi meli: Nov-03-2022