• fu'a

Su'esu'ega o Maketi ma Va'aiga: Global Electric Scooter Industry

O laupapa fa'aeletise e fa'avae i luga o laupapa fa'aola masani a tagata, fa'atasi ai ma auala e felauai ai ma pusa eletise.O le auala e pulea ai sikola eletise e tutusa ma le masani o uila eletise, ma e faigofie ona aʻoaʻoina e avetaavale.Pe a faʻatusatusa i uila eletise masani, o le fausaga e sili atu ona faigofie, o uili e laʻititi, mama ma sili atu ona faigofie, ma e mafai ona faʻasaoina le tele o punaoa lautele.

Vaʻaiga lautele o le tulaga o loʻo i ai nei o le maketi eletise eletise a le lalolagi

I le 2020, o le a oʻo atu i le US $ 1.215 piliona le maketi o le scooter eletise i le lalolagi, ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le US $ 3.341 piliona i le 2027, faʻatasi ai ma le maualuga o le tuputupu aʻe (CAGR) o le 14.99% mai le 2021 i le 2027. I nai tausaga o lumanaʻi, o le alamanuia. o le a tele le le mautonu.O faʻamatalaga faʻamatalaga mo le 2021-2027 i lenei tusiga e faʻavae i luga o le tala faasolopito o nai tausaga talu ai, o manatu o tagata tomai faʻapitoa, ma manatu o tagata suʻesuʻe i lenei tusiga.

I le 2020, o le gaosiga o le lalolagi o sikola eletise o le a 4.25 miliona iunite.O loʻo faʻatatauina o le a oʻo atu i le 10.01 miliona iunite i le 2027, ma o le aofaʻi o le tuputupu aʻe mai le 2021 i le 2027 o le 12.35%.I le 2020, o le a oʻo atu i le 1.21 piliona tala Amerika le tau aofaʻi o le lalolagi.I le atunu'u atoa, o le a o'o atu i le 3.64 miliona iunite a Saina i le 2020, e tusa ma le 85.52% o le aofa'i o le gaosiga o sikola eletise a le lalolagi;sosoo ai ma le gaosiga a Amerika i Matu o le 530,000 iunite, e tusa ma le 12.5% ​​o le aofaʻi o le lalolagi.O lo'o fa'aauau pea le fa'atupula'ia o le tuputupu a'e ma le fa'amaopoopoina lelei o le atina'e o le alamanuia scooter eletise atoa.O le tele o Europa, Amerika ma Iapani o lo'o fa'aulufale mai sikola eletise mai Saina.

O pa'u fa'apitoa a le pisinisi scooter eletise a Saina e fai si maualalo.O atinaʻe gaosiga na faʻaleleia mai pisinisi uila eletise ma uila afi.O atinaʻe gaosiga autu i totonu o le atunuʻu e aofia ai Nu. I totonu o le eletise scooter alamanuia atoa, Xiaomi o loʻo i ai le tele o gaosiga, e tusa ma le 35% o le aofaʻi o gaosiga a Saina i le 2020.

O scooters eletise e masani ona faʻaaogaina e fai ma auala o felauaiga i aso uma mo tagata masani.I le avea ai o se auala o felauaiga, o sikola eletise e faigofie ma vave, ma le maualalo o tau o femalagaaiga, aʻo faʻaitiitia le mamafa o feoaiga i le taulaga ma faʻaleleia le lelei o le olaga o vaega maualalo tupe maua.

I le tulaga o sikola eletise, o le maketi o loʻo tauva i se faiga faʻatonu, ma e manatu kamupani o tekonolosi ma mea fou o le malosi lea mo le atinaʻe.A'o fa'atupula'ia tupe maua a tagata i nu'u i tua, e malosi le mana'oga mo sikola eletise.E iai tapula'a avanoa a le au fai si'usi'u eletise.I le taimi lava e tasi, o mea taua e pei o le malosi, tau o felauaiga, tau o tagata faigaluega, ma le faʻaititia o le gaosiga o meafaigaluega e aʻafia ai le tau o le gaosiga o sikola eletise.O le mea lea, o pisinisi e iai tekinolosi i tua, vaivai le malosi tau tupe, ma le maualalo o le pulega o le a faasolosolo malie ona faʻaumatia i le tauvaga mataʻutia o maketi, ma o le faʻatauvaʻa o pisinisi lelei ma suʻesuʻega tutoʻatasi ma gafatia atinaʻe o le a faʻamalosia atili, ma o le a faʻalauteleina a latou sea maketi. ..O le mea lea, i totonu o le eletise scooter alamanuia, e tatau i pisinisi uma ona gauai atu i tekinolosi fou, faʻafouina meafaigaluega ma faʻaleleia atili le faagasologa, faʻaleleia le lelei o oloa, ma faʻaleleia a latou lava ituaiga.


Taimi meli: Tes-05-2022