• fu'a

o le a le scooter eletise sili

Sika eletiseua avea ma auala lauiloa o felauaiga, aemaise lava i nofoaga i le taulaga.Faatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga mo felauaiga faʻaleleia le siosiomaga, ua avea scooters eletise ma se filifiliga sili ona lauiloa.O le tele o tagata fa'atau o lo'o su'e le sikola eletise sili ona lelei e fetaui ma o latou mana'oga a'o taugofie ma fa'atuatuaina.

E tele mea e tatau ona mafaufau i ai pe a faʻatusatusa scooters eletise.O nisi o mea sili ona taua o le saoasaoa, laina, mamafa, tumau ma le tau.I totonu o lenei blog, o le a tatou vaʻavaʻai totoʻa i nisi o sikola eletise sili ona faʻatau atu i luga o le maketi ma faʻatusatusa i latou e faʻatatau i nei mea.

1. Segway Ninebot MAX Eletise Scooter

O le Segway Ninebot MAX Electric Scooter o se tasi o sikola eletise sili ona lelei i luga o le maketi i aso nei, faʻafetai i lona tulaga mataʻina, saoasaoa, ma le tumau.Faatasi ai ma le maualuga o le saoasaoa o le 18.6 mph ma le lautele o le 40 maila i luga o le totogi e tasi, e mafai e le scooter eletise ona faʻafetaui e oʻo lava i tagata sili ona pisi.

O se tasi o mea sili ona lelei o le Segway Ninebot MAX scooter eletise o lona umi.O le scooter e malosi pa'u, e le mafai ai ona tu'ia e mafua mai i otaota i luga o le auala.E maua fo'i i luma ma tua'i fa'ate'ia mo se ti'eti'e malie.

2. Xiaomi Mi Scooter eletise

O le Xiaomi Mi Electric Scooter o se isi filifiliga lauiloa mo tagata e fiafia i le scooter eletise.E mama i le na'o le 26.9 lbs.E ui lava i lona mamafa mama, e i ai le lautele e oʻo atu i le 18.6 maila ma le maualuga o le saoasaoa o le 15.5 mph.

O se tasi o mea sili ona lelei o le Xiaomi Mi Electric Scooter o lona feaveaʻi.E faigofie ona gaugau i luga ma feaveai, e lelei atoatoa mo femalagaiga po'o so'o se tasi e mana'omia le tietie i femalagaiga lautele i luga o se sikola eletise.

3. Sika E300 eletise

O le Razor E300 scooter eletise o se filifiliga lauiloa mo i latou i luga o se paketi.E i ai le saoasaoa maualuga o le 15 mph ma le mamao e 10 maila i luga o le totogi e tasi.E ui atonu e le vave pe lautele e pei o le Segway Ninebot MAX poʻo le Xiaomi Mi Electric Scooter, ae o se filifiliga faʻalagolago ma taugofie.

O se tasi o mea sili e uiga i le Razor E300 scooter eletise o lona umi.Ua fausia ina ia ui atu i laufanua gaoa ma auala gaoa, ma e iai se auivi malosi.E faigofie fo'i ona fa'apipi'i ma fa'agaioi, e fai ma filifiliga lelei mo tagata amata.

4. Glion Dolly Gaugau Mamafa Matutua Sika Eletise

O le Glion Dolly Foldable Lightweight Adult Electric Scooter o se isi filifiliga lauiloa, aemaise lava mo i latou o loʻo sailia se filifiliga mama ma feaveaʻi.E na'o le 28 pauna le mamafa ma e mafai ona malaga i le 15 maila ile totogi e tasi.E iai fo'i le saoasaoa maualuga o le 15 mph.

O se tasi o mea sili ona lelei o le Glion Dolly Electric Scooter o lona feaveaʻi.E faigofie ona gaugau ma feaveaʻi pei o se atopaʻu, e fetaui lelei mo tagata e feoaʻi pe faimalaga soo.

I le faaiuga, e tele mea e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia le scooter eletise sili mo ou manaʻoga.O le Segway Ninebot MAX, Xiaomi Mi Electric Scooter, Razor E300, ma Glion Dolly o filifiliga lelei uma e mafaufau i ai, e fuafua i lau paketi ma manaʻoga.Pe o lo'o e su'eina le saoasaoa, va'aiga, umi, feavea'i po'o le gafatia, o lo'o iai se sikola eletise e sa'o mo oe.


Taimi meli: Me-04-2023