• fu'a

O le a le mea e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia se scooter eletise(2)

I luga o taʻavale matou te talanoa e uiga i le mamafa, malosi, tietie mamao ma le saoasaoa.E tele mea e tatau ona tatou mafaufau i ai pe a filifilia se scooter eletise.

1. Lapopoa ma ituaiga pa'u
I le taimi nei, e masani lava ona i ai i le scooters eletise le mamanu e lua-uili, o nisi e faʻaaogaina le tolu-uili mamanu, ma le uili lautele o paʻu e 4.5, 6, 8, 10, 11.5 inisi, o le lautele uili masani e 6-10 inisi.E fautuaina e fa'atau se pa'u lapoa aua e sili atu le fa'alelei a'o tietie.
O le pa'u mautu e lelei le filifili pe afai e te le mana'o e sui le paipa pa'u pe a mafola.
I le taimi nei, o paʻu autu i luga o le maketi o paʻu malo ma paʻu pneumatic.O pa'u mautu o le a sili atu le malosi ma sili atu ona umi, ae o le aafiaga o le fa'ate'ia e sili atu ona leaga;e sili atu le a'afiaga o pa'u pneumatic nai lo pa'u malo.E sili atu le mafanafana, ae o loʻo i ai se tulaga lamatia o le paʻu paʻu.

2. Ituaiga taofi
O le taofi o se mea taua tele mo sikola eletise, lea e mafai ona aloese mai le lamatiaga e mafua mai i le saoasaoa, faʻaitiitia, poʻo faʻalavelave faʻafuaseʻi.O le taimi nei o le tele o sikola eletise o loʻo i ai se tuʻufaʻatasiga o taofi eletise ma taofi faʻaletino.Mo le maualalo o le saoasaoa ma le uili laiti scooters eletise, taofi faaeletonika e lava e taofi, ae o se taofi faaletino e tatau mo sikola saoasaoa saoasaoa.

3. Te'i mitiia
O le faʻalavelave faʻafuaseʻi e fesoʻotaʻi saʻo ma le mafanafana o le tietiega ma e mafai foi ona faia se sao i le puipuia o le tino.O le tele o sikola eletise o lo'o i ai i luma ma tua e fa'afefete'i.O nisi scooter eletise o lo'o i ai na'o mea e fa'ate'ia ai uili pito i luma.E leai se fa'afitauli o le tietie i luga o le eleele mafolafola, ae i luga o le tulaga leaga o le eleele, e fesoasoani tele mea faʻafefe.
O le mamanu o le absorption e taua tele.Afai e le lelei le fuafuaina ma tuʻu i luga o le tulaga saʻo, o mea faʻapipiʻi e naʻo teuteuga, e le mafai ona faʻataunuʻuina lana galuega e tusa lava pe taugata tele.


Taimi meli: Sep-28-2022